keskiviikko 17. lokakuuta 2012

17.10.2012 Mä HALUUN mun koiran!!!

Kuten aiemmin kerroin, muutossa minua on eniten stressannut meidän koirat. Karanteeni on ollut niin vaikea juttu, että sen vuoksi en melkeinpä halunnut lähteä koko Kiinaan. Ja nyt HELVETTI PERKELE sen koiran passi on HUKATTU. Eikä me saada sitä raasua pois karanteenista ennen kuin a) passi löytyy (en usko, että löytyy) tai b) meillä on koiralle uusi passi kaikkine rokotustietoineen ja leimoineen. Että silleen. Voin kertoa, että nyt olen raivoissani. Finnairille, palkkaamallemme agentille, karanteenilaitokselle ja Kiinan tulliviranomaisille.

Ja tilanne vaan menee vaikeammaksi koko ajan. Nyt sitten kävi ilmi, että koska Nasu on Ruotsista, myös uuden passin tulee olla ruotsalainen. Eli suomalainen eläinlääkäri ei voi kirjoittaa uutta passia. Sepä mukavaa.

Kaikki osapuolet vaan pesevät kätensä eikä kukaan auta. Kyseessä ei ole mikään tavaralähetys vaan elävä olento. Meidän perheenjäsen, meidän vauva.

2 kommenttia:

  1. En kyllä oikeasti tajua miten tollanen dokumentti voi hukkua, eihän se ole voinut minnekään pudotakaan.. Järkkyä. Olishan se nyt kaikkien etu että Nasu pääsisi kotiin, kyllä kai jonkun on pakko aktivoitua auttamaan, eihän se ikuisesti voi siellä karanteenissakaan olla..

    VastaaPoista
  2. Asioi sitten noiden kiinalaisten kanssa. Tämä on varmaan vasta esimakua siitä kulttuurierosta, josta mainitsin aiemmin, mutta tosi karmealla tavalla jouduitte aloittamaan elonne siellä. Ja kiinalaiset varmaan vain hymyilee, mitä enemmän niitä sätit...

    VastaaPoista